Dr. Sketchy’s Anti-Art School X Tiketti Galleria

Dr. Sketchy's Anti-Art School

Dr. Sketchy’s Anti-Art School Suomi goes Tiketti Galleria !
la 8.2. klo 18.30-20.30

New Yorkista lähtöisin oleva Dr. Sketchy’s Anti-Art School on elävän mallin piirustusta pilke silmäkulmassa! Vuodesta 2007 Suomessa toiminut piirustusklubi on tuonut piirtäjien iloksi hahmojen kirjon burleskiesiintyjistä lucha libre-painijoihin ja Log Ladystä MacGyveriin. Teemat ja mallit vaihtuvat illoittain, ja näky on takuuvarmasti ikuistamisen arvoinen! Vuosien saatossa klubeja on järjestetty lukuisten baarien lisäksi mm. Kiasmassa ja Sideways-festareilla. Tällä kertaa tapahtumapaikkana toimii Tiketti Galleria, ja iIlassa inspiroidutaan meneillään olevasta Battle Royale With Cheese -näyttelystä. Mallina nähdään kohtalokas Vivian Blashyrkh Danger!

Tapahtumassa piirretään elävästä mallista lyhyitä croquis-piirustuksia ja nautitaan rennosta tunnelmasta, virvokkeista ja teemaan enemmän tai vähemmän liittyvästä musiikista. Mukaan voi tulla kuka vain piirustustaidoista riippumatta! Piirroksiaan ei ole pakko näyttää muille, ja tapahtumassa noudatamme turvallisempien tilojen periaatetta.

Tapahtumaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Varmista paikkasi ilmoittautumalla osoitteeseen: galleria@tiketti.fi

Paikan päällä peritään 5€ piirustusmaksu.

Omat piirustusvälineet mukaan (tapahtumapaikalta löytyy joitakin välineitä myös lainaan, joten unohduksen sattuessa ei aihetta paniikkiin)! Jätäthän kuitenkin voimakkaasti tuoksuvat ja sotkevat materiaalit kotiin.