Gallery Talks: What a girl feelz

Taika Mannila Dream Coven

What a girl feelz. Tähän paneudutaan kolmena lauantaina Tiketti Galleriassa, kun Taika Mannilan ja vieraiden kanssa keskustellaan tyttöyden, luovuuden, Instagramin, yhteisöllisyyden ja taiteen teemoista.

Tapahtumiin on vapaa pääsy.
Tervetuloa!

la 26.10. Kaya Pakaslahti
la 9.11. Meet the artist – Taika Mannila
la 14.12. Katri Tikkanen

klo 14.00-15.00


Kaya Pakaslahti on käsikirjoittaja ja ohjaaja kehutun ”Badrumsliv” tv-sarjan takana. Sarja kuvaa terävästi, intiimisti ja kaunistelemattomasti kahden nuoren naisen ystävyyttä, arkea, kasvua sekä taistelua patriarkaattia vastaan strassien ja sokeritoukkien kuorruttamasta kylpyhuoneesta käsin. Yhtymäkohtia on löydettävissä mm. Broad Citystä, Girlsistä ja Skamista. Keskustelu tapahtuu osittain ruotsiksi.

Katri Tikkanen on mediataiteilija ja graafinen suunnittelija, jonka tyttöyden estetiikasta ammentavia Snapchat- ja Instagram-filttereitä ovat käyttäneet mm. Snoop Dogg, Michele Obama ja Paris Hilton. Kimaltava, vaaleanpunainen visuaalinen kieli herättää nostalgian tunteita ja korostaa tyttöyttä vahvana omana estetiikkanaan, ilman ironiaa.

Taika Mannila on taiteilija, DJ ja dream girl, joka käsittelee teoksissaan tyttöyttä, noituutta, Instagram-todellisuutta, ylenpalttisia tunnelatauksia, maailmanlopun tunnelmia sekä pinkin värin merkitystä maailmalle. Vuodesta 2015 hän on jakanut tunteitaan, ajatuksiaan ja ideoitaan Instagramiin #whatagirlfeelz-tägin alle. Tiketti Gallerian WHAT A GIRL FEELZ -näyttelyssä Mannila tutkii, miten Instagramissa syntynyt tunneprojekti siirtyy netistä gallerian seinille.