Lähes kaikki Tiketti Gallerian näyttelyt ovat myyntinäyttelyitä ja niistä on mahdollista ostaa taidetta omaksi, lahjaksi, kotiin, toimistolle, pitkän harkinnan jälkeen tai äkki-ihastumisen päätteeksi. Teokset luovutetaan ostajalle aina näyttelyn päätyttyä.

Fyysisten näyttelyiden lisäksi löydät verkkokaupastamme valikoiman teoksia taiteilijoilta, jotka ovat vuosien varrella esitelleet taidettaan myös Tiketti Galleriassa. Tulevaisuudessa laajennamme valikoimaa myös muiden kiinnostavien taiteilijoiden teoksilla. Taideteoksia pääset selailemaan taiteilijan tai tekniikan perusteella täällä.

Suurimmalle osaa teoksista voit valita toimitustavaksi ilmaisen pick-up noudon Tiketti Gallerialta, jolloin maksat vain itse teoksesta. Voit valita teoksille ja tuotteille myös maksullisen kuljetuksen. Jotta voimme ilmoittaa hinnan mahdollisimman tarkasti ja taata teokselle turvallisen matkan, laskemme toimituksen hinnan tilauksen vastaanotettuamme ja olemme sinuun yhteydessä erillisen hinta-arvion kanssa. Jotkin pienemmät tuotteet kuten julisteet tai kirjat on mahdollista postittaa. Toimituksen hinnan laskutamme erikseen.

Mikäli ennen ostopäätöstä esimerkiksi teokseen, taiteilijaan tai toimitukseen liittyen herää kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä osoitteeseen: galleria@tiketti.fi.

Lue lisää Toimitusehdoistamme.

Taideostajia Johanna Sipilä
Johanna Sipilän ”Ismo Kullervo Alanko” teoksen uudet omistajat.