Tikettigalleria.fi on auki!

Tiketti Galleria

Tiketti Gallerian uusi verkkopalvelu on auki, ja kivijalkagalleria on poikkeuskevään jälkeen avannut taas ovensa!

Tiketti Gallerian uudesta verkkopalvelusta löytyy monipuolinen kattaus teoksia taiteilijoilta, jotka ovat vuosien varrella esitelleet taidettaan myös fyysisen näyttelyn muodossa Tiketti Galleriassa. Sivustolta löytyy myös tietoa niin menneistä, nykyisestä kuin tulevistakin näyttelyistä sekä niiden taiteilijoista. Aiempaa kattavammin tietoa on saatavilla myös näyttelyprosessista, galleriassa järjestettävistä tapahtumista sekä saavutettavuudesta.

Verkkokaupan valikoimasta löytyy niin pieniä akvarelleja ja isoja maalauksia kuin uniikkeja lasiveistoksia ja julisteitakin. Tämän lisäksi myyntiin otetaan teoksia myös muilta kiinnostavilta taiteilijoilta, jotka eivät näyttelyn muodossa ole Tiketti Galleriassa vielä esiintyneet. Lue lisää täältä.

Verkkokaupassa on myös mahdollista päästä tutustumaan etänä kulloinkin galleriassa esillä olevan näyttelyn teoksiin ja hankkimaan niitä omaksi. Parhaillaan esillä oleva kuvataitelija-muusikko Ville Vuorenmaan Näkemiin pölypallot -näyttelyn teokset tulevat verkkokauppaan pian.

Urho Kekkosen kadulla sijaitseva Tiketti Galleria aukesi elokuussa 2015. Uniikin, elämyksellisen, nykytaidetta ja musiikkia yhdistävän gallerian näyttelyohjelmisto esittelee erityisesti taiteilijoita, joiden työskentelyssä visuaalinen taide, musiikki sekä esimerkiksi urbaanit alakulttuurit sekoittuvat. Tutustu gallerian upeaan viisivuotiseen historiaan Näyttelyt- valikosta!

Loppuvuodesta Tiketti Galleriassa nähdään vielä kuvataiteilija Valtteri Kivelän näyttely Autofiktio sekä valokuvaaja Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan yhteisnäyttely. Vuosi päättyy komeasti Ismo Alangon taiteilijajuhlavuoden kunniaksi järjestettävään erityiseen yhteisnäyttelyyn samaan aikaan Tavastia-klubin juhlakonserttisarjan kanssa.

Vallitsevissa poikkeusoloissa Tiketti Galleria on toistaiseksi auki 12.6. alkaen seuraavasti:
ke–pe klo 12–17
la klo 12–16
ma, ti ja su SULJETTU

Tiketti Galleria toivottaa uudet ja vanhat taidekävijät sekä lippuasiakkaat jälleen turvallisesti tervetulleeksi tauon jälkeen. Turvaväleistä ja käsihygieniasta huolehditaan, ja tarpeen mukaan henkilömäärää rajoitetaan sisätilassa. Mahdollinen jono muodostetaan galleriatilan ulkopuolelle. Käteisen sijaan galleriassa suositellaan korttimaksuja ja kulttuurietujen mobiilimaksutapoja. Tulethan galleriaan vain terveenä.