TOIMITUSEHDOT

Tekemällä tilauksen Tiketti Gallerian verkkokaupassa asiakas hyväksyy lukeneensa käyttöehtomme ja sitoutuneensa niihin.

Rekisterinpitäjänä toimii Tiketti Galleria, joka on osa Tiketti Oy:tä (Y-tunnus: 0116189-3).

Tiketti Galleria myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille.

Tiketti Gallerian välittämät teokset ovat taiteilijoiden alkuperäistä tuotantoa. Kaikki tekijänoikeudet teokseen säilyvät taiteilijalla. Teosten ja tuotteiden hinnat sisältävät taiteilijan verotuksesta riippuen arvonlisäveron 0/10/24 %.

Tiketti Galleria ei takaa että asiakkaan verkkokaupassa näkemät värit ovat täsmälleen samat kuin fyysisessä teoksessa johtuen jokaisen tietokoneen näytön poikkeavista ominaisuuksista ja asetuksista.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Voit tutustua Tietosuojaselosteeseemme tarkemmin täältä.

Tiketti Galleria pidättää oikeudet muutoksiin.

TOIMITUS

Toimitusaika on noin 4-14 arkipäivää. Verkkokaupassamme myytävät tuotteet eivät välttämättä ole varastossamme myyntihetkellä. Tästä johtuen, mikäli tilaamasi teoksen toimituksessa ilmenee viivästyksiä, olemme sinuun yhteydessä. Tiketti Galleria ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä.

Toimitamme teoksia Suomeen sekä ulkomaille. Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

Kuljetus

Tuotteissa joissa postitus ei kuulu hintaan, niin se määrittyy teoksen koon, painon ja kuljetuksen välimatkan mukaan. Jotta voimme ilmoittaa hinnan mahdollisimman tarkasti ja taata teokselle turvallisen kuljetuksen, laskemme toimituksen hinnan tilauksen vastaanotettuamme ja olemme sinuun yhteydessä erillisen hinta-arvion kanssa. Jotkin pienemmät tuotteet kuten julisteet on mahdollista postittaa. Toimituksen hinnan laskutamme erikseen.

MAKSUTAVAT

  • Verkkomaksu [Aktia, Danskebank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, S-pankki ja Ålandsbanken]
  • OP-lasku
  • PayPal

Verkkomaksuissa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6). Checkout FInland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout FInland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Checkout Finlandin maksuehdot

Maksusi kirjauduttua ja vastaanotettuamme tilauksen lähetämme sinulle vahvistusviestin sähköpostitse. Lisäksi saat erillisen viestin kun teos on noudettavissa gallerialta tai toimitusviestin seurantatietoineen.

PALAUTUS

Mikäli verkkokaupasta ostamasi teos tai tuote ei jostain syystä vastaakaan odotuksiasi, sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Olethan ystävällisesti ennen palautusta meihin yhteydessä osoitteeseen galleria@tiketti.fi.

Teoksen tai tuotteen tulee olla palautettaessa täysin ehjä, eikä siinä saa olla minkäänlaisia käytön merkkejä. Teos tai tuote on pakattava huolellisesti alkuperäiseen tai vastaavaan pakkaukseen palautusta varten.

Palautuksesta aiheutuvat kustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Korvaamme palautuskulut vain, mikäli teos tai tuote on ostajalle saapuessaan vahingoittunut tai viallinen. Mikäli havaitset teoksessa tai tuotteessa vastaanottohetkellä mahdollisia vaurioita, pyydämme sinua olemaan vuorokauden sisällä yhteydessä osoitteeseen galleria@tiketti.fi ja toimittamaan kuvan vauriosta.

Kun teos tai tuote on palautunut meille, ostohinta palautetaan ostajalle 14 päivän kuluessa tilauksen alkuperäisen maksutavan mukaisesti. Jos palautettu teos tai tuote on vastoin ehtojamme vahingoittunut esim. huolimattomasta pakkaamisesta johtuen, on Tiketti Gallerialla oikeus pidättää teoksen tai tuotteen hinta palautuskuluineen osittain tai kokonaan esim. korjauskulujen kattamiseksi.